top of page

Heerlijk tafelen in een gezellig kader, dat doet u in Brasserie MaNo. Welkom.

Brasserie Mano_16

Brasserie in Schilde:
voor de kleine en grote honger

Of u nu komt voor een vieruurtje of een drankje, een snelle lunch of een uitgebreid diner: u vindt altijd wel íéts op de kaart waar u zin in hebt. Fré maakt het met passie voor u klaar, en ons zaalpersoneel dient het met de glimlach op. Schuif dus aan tafel met uw gezin, vrienden, klanten, … Onze deur staat open voor iedereen!

Brasserie Mano_17

Gezellige feestzaal
voor al uw evenementen

Wie iets te vieren heeft, is in Brasserie MaNo aan het juiste adres. In onze zaal ontvangt u tot honderd gasten voor uw privé- of bedrijfsfeest. Samen zoeken we naar uw geknipte formule: van barbecue, over buffet, tot driegangenmenu. Van receptie, over walkingdinner, tot zittend diner. Sowieso wordt het puur genieten voor uw genodigden én uzelf. Vraag ernaar!

Brasserie Mano_12

Tafelen
in een groen decor

Brasserie MaNo ligt in de groene long van Schilde. Een ideale halte tijdens uw fiets- of wandeltocht. Terwijl u rustig uitblaast, ravotten uw kinderen in onze speeltuin. Die is volledig omheind, dus u relaxt zonder zorgen! Voor de kleintjes hebben we ook een apart menu met onder meer fishsticks, spaghetti en curryworst. Het recept voor een geslaagde gezinsuitstap dus!

Fré en Cindy heten u welkom.
Graag tot snel!

Lunchen, Dineren, of gezellig iets drinken?

bottom of page