Heerlijk tafelen in een gezellig kader, dat doet u in Brasserie MaNo. Welkom.

Brasserie in Schilde:
voor de kleine en grote honger

Of u nu komt voor een vieruurtje of een drankje, een snelle lunch of een uitgebreid diner: u vindt altijd wel íéts op de kaart waar u zin in hebt. Fré maakt het met passie voor u klaar, en ons zaalpersoneel dient het met de glimlach op. Schuif dus aan tafel met uw gezin, vrienden, klanten, … Onze deur staat open voor iedereen!

Gezellige feestzaal
voor al uw evenementen

Wie iets te vieren heeft, is in Brasserie MaNo aan het juiste adres. In onze zaal ontvangt u tot honderd gasten voor uw privé- of bedrijfsfeest. Samen zoeken we naar uw geknipte formule: van barbecue, over buffet, tot driegangenmenu. Van receptie, over walkingdinner, tot zittend diner. Sowieso wordt het puur genieten voor uw genodigden én uzelf. Vraag ernaar!

Tafelen
in een groen decor

Brasserie MaNo ligt in de groene long van Schilde. Een ideale halte tijdens uw fiets- of wandeltocht. Terwijl u rustig uitblaast, ravotten uw kinderen in onze speeltuin. Die is volledig omheind, dus u relaxt zonder zorgen! Voor de kleintjes hebben we ook een apart menu met onder meer fishsticks, spaghetti en curryworst. Het recept voor een geslaagde gezinsuitstap dus!

Fré en Cindy heten u welkom.
Graag tot snel!

Lunchen, Dineren, of gezellig iets drinken?